consultancy

Degelijk en eerlijk advies op maat van je onderneming.

creation

Websites, mailings, media, ontwerp van logo's, brochures, visitekaartjes etc.

communication

Gebruik de juiste tools om van je te laten horen. Van website tot en met social media.

Laatste Nieuws


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/admin/domains/3c-group.nl/public_html/packages/jereme_tweetcrete/models/tweetcrete_user_timeline.php on line 44

Internet is our business

Wij bieden betaalbare oplossingen in websites en internetcommunicatie voor midden- en kleinbedrijf. We werken ook voor non-profit organisaties.

 We make your website work!

3C Group international

is een internationaal internetcommunicatie bedrijf. Wij hanteren een no-nonsense kijk op internetmarketing.

We houden van design en van slimme en simpele oplossingen. We hebben passie voor beeld en we hebben kennis van commercie.

We willen jou niet vermoeien met vakjargon zoals SEO, SEA, CMS, PHP, MySQL ...

We bouwen echter wel websites waar deze technieken vanzelfsprekend zijn maar waar onze focus zich veel meer richt op een website die past bij jouw bedrijf en stijl van ondernemen. Geen blauwdruk, geen routine. Een tool op maat voor jouw communicatie voor jouw verkoop of als vooruitgeschoven digitale etalage van jouw bedrijf.

We verzorgen je website van A tot Z van design tot en met inhoud, onderbouwd met degelijk advies. Geen hoofdbrekens over tekstenfoto's of andere media.

Bij 3C start communicatie met luisteren!

Duurzaam ondernemen

Als onderneming wensen wij onze verantwoordelijkheid te nemen en duurzaam te ondernemen door onze kennis en middelen in te zetten op plaatsen waar dat hard nodig is. Tevens ondersteunen wij organisaties die een specifieke rol of doel voor ogen hebben.

3C Group International heeft zich tot doel gesteld om getalenteerde jongeren in Nicaragua op te leiden tot web- developers en designers en andere zaken rondom internetmarketing. Dit project zal starten in 2015 onder de naam IT Empowerment.

Support voor kunstenaar Asad Keshavarz, een perzische schilder die Iran moest verlaten vanwege zijn provocatieve schilderijen. We ontwikkelden en onderhouden zijn website  Shunyata Art  zodat hij zijn werk kan etaleren en meer bekendheid verkrijgt.

Support voor stichting "Double Vision" van Vanessa Heres. Een stichting die als doel heeft allochtone vrouwen in de bijstand te empoweren. Deze vrouwen staan nagenoeg buiten de maatschappij en vinden moeilijk toegang tot de arbeidsmarkt. Het doel is ze te een stuk zelfinzicht en kracht te geven om hun vicieuze cirkel te doorbreken.

Support voor Marc Bogaerts en stichting Symbiose VZW in België. We bouwden zijn website Bogaerts Productions zodat we zijn carriëre door middel van video's en foto's kunnen etaleren. Een deel van zijn loopbaan heeft hij gewijd aan sociaal-culturele projecten en inclusion. Op dit moment werkt hij met weeshuiskinderen in Kiev (Oekraïne).

 

20 jaar

Web ervaring

99%

Creatieve oplossingen

Liefde voor het vak